In urma cu aproape zece ani, pe 15 iunie 2007, Florentina Vasile inainta o solicitare Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Consiliului Local Municipal- Primaria Municipiului Braila, pentru a fi angajata in functia de asistent personal al mamei sale, Iordana, persoana incadrata in grad de handicap grav, scrie  Obiectiv Vocea Brailei.

Braileanca a devenit, astfel, asistent personal cu contract incheiat pe o perioada nedeterminata, numai ca, pana in anul 2011, a incasat salariul fara sa fie verificata. 

“In cursul anului 2011, reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala Braila au efectuat controale privind activitatea asistentilor personali, ocazie cu care nu au gasit la domiciliu persoana cu handicap grav Vasile Iordana, inculpata declarand ca mama sa se afla in vizita intr-o alta localitate. Astfel, din referatul ce reda ancheta sociala efectuata la data de 4 noiembrie 2011, la domiciliul inculpatei din strada Dumbrava Roşie rezulta ca aceasta a fost gasita la domiciliu, declarand reprezentantilor DAS Braila ca mama sa, Iordana, este plecata in vizita la o alta fiica, in municipiul Galati, pentru o perioada de 15 zile”, preciza procurorul de caz, anul trecut, la finalizarea anchetei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deşi i s-a spus sa se prezinte cu actul de identitate al mamei (şi nu numai) la sediul DAS, pentru actualizarea datelor din dosarul de angajare, Florentina Vasile nu a facut acest lucru.

Asta in conditiile in care mama sa, Iordana, decedase in anul 2009.

Citeste mai multe  AICI.

In urma cu aproape zece ani, pe 15 iunie 2007, Florentina Vasile inainta o solicitare Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Consiliului Local Municipal- Primaria Municipiului Braila, pentru a fi angajata in functia de asistent personal al mamei sale, Iordana, persoana incadrata in grad de handicap grav.
Braileanca a devenit, astfel, asistent personal cu contract incheiat pe o perioada nedeterminata, numai ca, pana in anul 2011, a incasat salariul fara sa fie verificata. Ulterior, lucrurile aveau sa se complice.
“In cursul anului 2011, reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala Braila au efectuat controale privind activitatea asistentilor personali, ocazie cu care nu au gasit la domiciliu persoana cu handicap grav Vasile Iordana, inculpata declarand ca mama sa se afla in vizita intr-o alta localitate(!). Astfel, din referatul ce reda ancheta sociala efectuata la data de 4 noiembrie 2011, la domiciliul inculpatei din strada Dumbrava Roşie rezulta ca aceasta a fost gasita la domiciliu, declarand reprezentantilor DAS Braila ca mama sa, Iordana, este plecata in vizita la o alta fiica, in municipiul Galati, pentru o perioada de 15 zile”, preciza procurorul de caz, anul trecut, la finalizarea anchetei.
Deşi i s-a spus sa se prezinte cu actul de identitate al mamei (şi nu numai) la sediul DAS, pentru actualizarea datelor din dosarul de angajare, Florentina Vasile nu a facut acest lucru. Asta in conditiile in care mama sa, Iordana, decedase in anul 2009.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si