O femeie din Marea Britanie care susține că Andrew Tate, un influencer din social media, a violat-o, plănuiește să îl dea în judecată. Ea spune că Tate, cunoscut pentru opiniile sale misogine, i-a spus ulterior că o „deține” și a amenințat-o cu moartea, potrivit  Sky News.

Cei doi au avut o aventură de o noapte cu ani în urmă

Alice, care nu este numele ei real, în vârstă de 30 de ani, a declarat: ”Făceam sex, iar el și-a pus mâinile în jurul gâtului meu și m-a strangulat până când

mi-am pierdut cunoștința. Iar când mi-am revenit, el încă făcea sex cu mine, era încă deasupra mea”.

”A doua zi, tot albul se înroșise complet la unul dintre ochii mei. M-am documentat ulterior și era vorba doar de lipsa de oxigen la creier, iar vasele de sânge încep să se spargă pentru a încerca să aducă mai mult oxigen în creier. A fost destul de înfricoșător”.

Citește și: Andrew Tate vorbește, într-un interviu pentru BBC, despre acuzațiile de misoginism și viol

O femeie din Marea Britanie care susține că Andrew Tate, un influencer din social media, a violat-o, plănuiește să îl dea în judecată.

O femeie din Marea Britanie care susține că Andrew Tate, un influencer din social media, a violat-o, plănuiește să îl dea în judecată.

[Sursa foto: Captură ecran BBC]

Acuzația ei este că, continuând să întrețină relații sexuale cu ea în timp ce era inconștientă, Tate a violat-o.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia, care avea 20 de ani la acea vreme, l-a întâlnit pe Tate într-un bar din Luton, Bedfordshire, unde locuiau amândoi.

Andrew ar fi lăsat-o inconștientă în timpul unei partide de amor

El era kickboxer și portar de club la acea vreme și au avut o aventură de o noapte, trimițându-și mesaje intermitente în săptămânile următoare. În timpul unei a doua întâlniri, Tate ar fi lăsat-o inconștientă în timp ce făceau sex la ea acasă.

Alice recunoaște că nu s-a plâns lui Tate sau poliției la momentul respectiv.

Ea a explicat:”Nu am văzut-o ca pe ceva cu adevărat rău, până de curând, când sunt un pic mai în vârstă și mai sensibilă și înțeleg consimțământul și cum funcționează lucrurile”.

Citește și: Ce legătură există între Nikita și frații Tate: vedeta a ajuns la Tribunal și protestează pentru milionari

Andrew ar fi lăsat-o inconștientă pe femeie  în timpul unei partide de amor.

Andrew ar fi lăsat-o inconștientă pe femeie în timpul unei partide de amor.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Eram îngrijorată că poate voi fi învinovățită. Mi-ar fi spus: ”Ei bine, oricum făceai sex cu el, e într-un fel vina ta”. Dar atitudinile s-au schimbat și oamenii sunt mai educați în legătură cu ceea ce se consideră agresiune sexuală”.

Este de așteptat ca în curând să lanseze un proces civil împotriva lui Tate, 36 de ani, cerând despăgubiri pentru calvarul ei și pentru a încuraja alte presupuse victime să vorbească. ”Sper doar că poate fi tras la răspundere pentru ceea ce a făcut”, a spus ea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Andrew Tate susține că a fost „otrăvit” după ce a băut cafea și apă

”Și vreau să răspândesc mesajul de educație despre consimțământ și sper că mai multe femei s-ar putea simți confortabil să iasă în față cu povești despre lucruri care li s-au întâmplat, nu neapărat de către el, doar în general”.

În aprilie, alte trei femei care au lucrat ca modele webcam pentru afacerea de sex pe internet a lui Tate au lansat o pagină de crowdfunding pentru a strânge bani pentru un proces civil. Tate a fost arestat de trei ori sub suspiciunea că a violat două femei și a agresat o a treia, dar cazul a fost abandonat după patru ani. Într-un interviu acordat BBC săptămâna trecută, Tate a negat că alimentează o cultură a misoginiei în rândul tinerilor, susținând că este o forță a binelui și că „acționează sub îndemnul lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si