Un caz șocant a avut loc în Târgu Mureș. O tânără în vârstă de 26 de a căzut de la mansarda unui bloc, iar principalul suspect în cazul acestei tragedii ar fi prietenul său. Vecinii fac mărturii halucinante despre cele întâmplate în bloc.

Tragedie în Târgu Mureș: o tânără a căzut de la mansarda unui bloc. Ce spun vecinii?

O tânără în vârstă de 26 de ani a căzut de la mansarda unui bloc, aflată la etajul al șaselea.

Tânără a căzut pe balconul unui apartament aflat la etajul al cincilea și a reușit să fie salvată de pompieri.

"Fata era pe balcon acolo, doar cu un tricou pe ea. Nu sare nimeni de plăcere de la... A fost amenințată în vreun fel. Vecinul de la 5 din balconul alăturat unde a sărit ea a ajutat-o şi a ţinut-o acolo de vorbă", a mărturisit un vecin, conform Observatornews.

Citește și: ”Un personaj care s-a rupt de Dumnezeu”. Elena Lasconi, reacție acidă după declarațiile lui ÎPS Teodosie cu privire la violența domestică. Ce spune primarul din Câmpulung Muscel

Filmul tragediei din Mureș, în care o tânără a căzut de la mansarda unui bloc

[Sursa foto: istockphotos]

Vecinii fac mărturii șocante. Se pare că fata venise în imobilul respectiv după ce ar fi fost chemată de prietenul său, care se îngrijea animalele unor prieteni. Noaptea, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar la scurt timp ar fi avut loc tragedia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"Vecinul nu era acasă, proprietarul apartamentului de la 6. A rugat un prieten, că are un câine, să aibă grijă de câine.

Şi prietenul a mai invitat o domnişoară", a mărturisit un alt vecin.

Aceștia au declarat că au fost treziți de zgomotul produs de cei doi, înainte ca fata să fie găsită căzută pe balconul de la etajul inferior.

"Pe mine m-a trezit din somn la 12 fără ceva o bubuitură puternică, strigăte, urlete", a mărturisit un vecin.

Citește și: Gökçe Bahadır, protagonista serialului ”Tablou de familie”, o artistă completă, la fel ca personajul pe care îl interpretează. Frumoasa actriță a trecut ea însăși printr-un divorț dureros

Filmul tragediei din Mureș, în care o tânără a căzut de la mansarda unui bloc

[Sursa foto: istockphotos]

Polițiștii l-ar fi arestat preventiv pe prietenul acesteia pentru tentativă de omor și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

În urma căzăturii, tânăra s-ar fi rănit grav la bazin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si