Close sidebar
Close sidebar

O bunică a adormit la volan și a provocat un accident mortal. Fiica și-a pierdut viața, iar nepoții au fost răniți

O femeie de 30 de ani și-a pierdut viața, iar doi copii au fost răniți, după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pod.

Diana Puiu,

O bunică a adormit la volan și a provocat un accident mortal. Fiica și-a pierdut viața, iar nepoții au fost răniți

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accident pe DN 13 A, în localitatea Trei Sate, din județul Mureș. O femeie care se întorcea acasă împreună cu fiica și cei doi nepoți a provocat un accident rutier, iar femeia de 30 de ani și-a pierdut viața. Femeia se întorcea acasă, în Cluj, după ce au fost câteva zile în Harghita. Copiii erau în scaune speciale, iar mama lor nu purta centura de siguranță. În urma impactului, tânăra a murit pe loc.  

Citește și: Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Mașina a fost făcută praf

O bunică a adormit la volan și a provocat un accident mortal.

Fiica și-a pierdut viața, iar nepoții au fost răniți

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

„Conducătoarea auto în vârstă de 58 de ani a dormit la volan, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un podeț de pod. A rezultat rănirea gravă a șoferiței dar și moartea pasagerei. Doi minori au fost răniți ușor.”, spune Marius Andone, reprezentant serviciul rutier Mureș. 

În urma impactului, șoferița a fost transportată la spital, la fel și cei doi copii care în urma accidentului au rămas fără mamă. 

Citește și: Oana a murit într-un tragic accident rutier. Artista a lăsat multă durere în urma ei

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Mașina a fost făcută praf

Un tânăr de 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un grav accident rutier, după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de un cap de pod. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, s-a izbit de un cap de pod, apoi a ajuns în sanț. Din sursele anchetei, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Patru persoane au murit, după ce un tren a lovit un autoturism. Mașina a fost ruptă în două

[Sursa foto: observatornews.ro]

Patru persoane au murit, după ce un tren a lovit un autoturism. Mașina a fost ruptă în două

Accident, duminică după-amiază, în Orbeni, județul Bacău. Un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată a fost izbit de un tren, din care au rezultat patru victime. 

Citește și:  Un tren a lovit în plin un camion cu cereale la Podu Iloaiei, județul Iași

[Sursa foto: observatornews.ro]

„În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Orbeni, în urma unui apel care anunța faptul că un autoturism a fost lovit de tren.    De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ. În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori și doi adulți,”  a transmis ISU Bacău. 

Citește și: Accident cu trei mașini pe autostrada Deva- Nădlac

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI