Bunica traversa strada la culoarea verde a semaforului, cu copilul în brațe, pe trecerea de pietoni de la intersecția dintre Calea Națională și strada Octav Onicescu din Botoșani. În acel moment femeia a fost lovită de un autoturism marca Ford, condus de un tânăr de 21 de ani.

Citeste si: Accident rutier dezastruos. Un autoturism s-a izbit de o cisternă și s-a rupt pe jumătate

Copilul de doi ani, aruncat din brațele femeii

Bunica a fost lovită în plin de mașina care nu i-a acordat prioritate, iar nepoțelul de doi ani a fost aruncat din brațele femeii. Din fericire, el a scăpat doar cu o sperietură, dar femeia a ajuns la spital. 

Accidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, informează presa locală.  Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la Urgențe cu mai multe leziuni.

O femeie de 52 de ani, din Botoșani, traversa strada pe trecerea de pietoni, cu nepoțelul ei în brațe, când a fost lovită în plin de o maşină. Din fericire, copilul a scăpat nevătămat în urma impactului. [Sursa foto: Botosani News]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit oamenilor legii, șoferul de 21 de ani nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Deși a pornit pe culoarea verde de la semafor, șoferul trebuia să acorde prioritate de trecere pietonilor.

Traumatism la nivelul coloanei cervicale pentru bunică

După ce a primit primul ajutor, femeia a fost preluată de cadrele medicale și transportată la Urgențe cu mai multe leziuni. 

„De la locul accidentului am preluat o victimă care prezenta un politraumatism prin accident rutier, un traumatism cranian acut deschis cu o plagă în regiunea occipitală şi un traumatism la nivelul coloanei cervicale.

De asemenea, prezenta multiple escoriaţii. A fost stabilizată şi transportată la Urgenţe pentru mai multe investigaţii”,   a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, potrivit Monitorul de Botosani.

Bunica a fost lovită în plin de autoturism, nepoțelul de doi ani fiind aruncat din brațele acesteia.[Sursa foto: Monitorul de Botosani]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si