Toată această situație a avut loc la Aeroportul Otopeni. O femeie a sosit în România din Statele Unite ale Americii și era însoțită de trei copii minori, mai exact un băiețel în vârstă de un an și două fetițe, una în vârstă de doi ani și cealaltă de opt ani.

Aceștia au ajuns la Aeroportul Otopeni, după ce au călătorit cu avionul pe ruta Los Angeles- Varșovia- București.

În momentul în care s-a procedat la verificarea documentelor lor de călătorie, polițiștii români de frontieră au fost surprinși să observe că descrierile fizice ale fetițelor nu corespundeau cu cele consemnate în documentele de călătorie.

Citește și: VIDEO- Război în Israel. Peste 300 de români și străini au fost repatriați din țara afectată de război. Mărturiile celor care încearcă să iasă din Israel: „Ce este la televizor este o mică parte”

Polițiștii de frontieră din România au inițiat o anchetă în acest caz, iar la locul incidentului s-a prezentat și un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O bunică din Vâlcea s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să-și aducă nepoatele în România. Femeia a încercat să le introducă în țară folosind documentele altor persoane

Femeia a încercat să-și introducă în țară folosind documentele altor persoane

După o investigație amănunțită, s-a confirmat că femeia în vârstă de 50 de ani, originară din Vâlcea, este, într-adevăr, bunica paternă a celor trei minori. Motivul invocat de femeie pentru acest gest a fost faptul că cele două fetițe nu aveau documente de călătorie valide, iar documentele utilizate aparțineau unor rude apropiate.

Citește și: O tânără în vârstă de 19 ani s-a stins din viață într-un accident dramatic. Tragedia a avut loc în Satu Mare

Bunica minorilor se află acum sub incidența unui dosar penal și este supusă investigației autorităților. Ea este cercetată în stare de libertate pentru o serie de infracțiuni, inclusiv instigare la falsificarea identității, instigare la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, falsificarea identității și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În cele din urmă, minorilor li s-a permis să intre în România, însoțiți de bunica lor. Cu toate acestea, autoritățile au solicitat efectuarea unei noi anchete la domiciliul persoanelor implicate, din Vâlcea.

Citește și: UPDATE- Ziua 2 de război în Israel. Reacția premierului israelian după bombardamentele teroriste: „Începe un război lung şi dificil”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si