Close sidebar
Close sidebar

O bunicuta de 86 de ani a induiosat o lume intreaga. Batranica folosea intotdeauna „te rog si multumesc” atunci cand cauta ceva pe internet. Ce mesaj i-au lasat cei de la Google

May Ashworth, o bunicuta din Marea Britanie de 86 de ani a devenit celebra pe internet, dupa ce in cautarile sale de pe Google folosea intodeauna „te rog si multumesc”, crezand ca o persoana reala de la sediul Google raspunde solicitarilor sale. Nepotul sau a postat o fotografia cu una dintre cautarile bunicii sale pe internet, iar in scurt timp postarea a strans aproape 30.000 de redistribuiri.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nepotul femeii in varsta de 25 de ani a observat pe laptopul ei modul in care foloseste motorul de cautare.  "Te rog converteste aceste cifre romane MCMXCVIII mulţumesc", era cautarea tastata de bunica, urmata de raspunsul "1998".

I s-a parut extrem de amuzant asa ca a facut o fotografie pe care a postat-o pe Twitter. "Totuşi, nu mă aşteptam s-o vada asa multa lume", a declarat nepotul pentru bbc.com.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Postarea, publicata pe 9 iunie, a strans pana acum peste 29.000

de share-uri şi peste 42.000 de like-uri, iar bunicuta a devenit celebra pe internet,

"Am crezut că cineva baga raspunsurile acolo, asa ca mi s-a psrut firesc sa mulţumesc. Nu stiu cum functioneaza, să fiu sinceră", a declarat bunicuta care foloseste calculatorul de cate ori pe saptamana.

Nu doar miile de persoane au fost induiosati de postarea bunicii, ci si Google UK, care i-a transmis un mesaj pe Twitter.

"Draga bunica, sper ca esti bine. Intr-o lume cu miliarde de cautari, a dumneavoastra ne-a făcut sa zâmbim. Si suntem din 1998. Va multumim!"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI