Incidentul s-a intamplat marti, intr-o locuinta din Bechet, judetul Dolj. Proprietarul casei voia sa sacrifice un porc şi a mers dimineata sa incarce o butelie cu gaz ca sa o foloseasca pentru parlirea animalului. Ajuns acasa, barbatul a depozitat recipientul in bucatarie, langa o soba de teracota, scrie news.ro.

La scurt timp, butelia a explodat, iar barbatul şi doua femei care se aflau cu acesta in incapere au fost raniti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"La fata locului a intervenit Garda de pomperi din Bechet, iar de la Craiova a plecat un echipaj SMURD pentru victime multiple care a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova trei persoane, un barbat şi doua femei", a precizat Florin Cocoşila, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Oltenia.

Victimele au fost preluate de medicii de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, iar la ora transmiterii acestei ştiri se afla in sala de operatii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si