Ileana Șipoteanu a mărturisit că noile restricții impuse de autorități o determină să încerce o respecializare. Dezamăgită profund de ultimele decizii ale guvernului- care  a interzis iar spectacolele de teama creșterii numărului de infectări cu COVID-19- solista de muzică ușoară a scris un mesaj acid, în care își exprimă disponibilitatea pentru practicarea altor meserii pe cae le cunoaște cât de cât.  

Ileana Șipoteanu e dispusă să facă orice: ” Pot să fiu menajeră, să plimb copii, căței, pisici!”

  ”Așadar, dat fiind faptul că ne vom raporta la cuvîntul ”închis” pentru Artă și Cultură nu se știe până când, trebuie să ne gândim la o nouă abordare a vieții. Sunt artist liber-profesionist, mi s-au amânat 6 evenimente mari pe anul acesta și nu suntem siguri nici de cele de pe anul viitor și asta mă face să vă mărturisesc cam ce meserii aș putea să mai îmbrățișez:

1. Am carnet de tractor rutierist, dar nu contează, pot ara și ogorul.

2. Pot fi șofer de orice (în special uber, taxi, motocicletă) dar aș prefera să fiu șoferul CUIVA. (prim, viceprim, etc...)

3. Pot să fiu menajeră, să plimb copii, căței, pisici.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

4. Pot...pot...pot, la o adică pot fi și la Femme fatale.

P.S. Cei care aveți linie directă cu primul Ministru. vă rog să-i transmiteți că sunt o fană tânără și neliniștită. Vă salut!”, a notat dezamăgită Ileana Șipoteanu. 

Șipoteanu
Ileana Șipoteanu a fost căsătorită 30 de ani cu compozitorul Dumitru Lupu

Citeste si: Aparitie emotionanta pentru vaduva compozitorului Dumitru Lupu! Ileana Sipoteanu si fiica ei, Dumitrana, au urcat in lacrimi pe scena festivalului de la Mamaia

Cunoscuta interpretă Ileana Șipoteanu (53 de ani) a fost căsătorită vreme de trei decenii cu compozitorul Dumitru Lupu, care a decedat în vara lui 2017, la doar 65 de ani, răpus de un stop cardiac. Cei doi au împreună o fată, Dumitrana, absolventă a UNATC în 2017. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si