O femeie și-a ucis iubitul într-un mod brutal. Ea l-a bătut cu un picior de la scaun, iar apoi l-a strangulat cu o pereche de dresuri. După ce a comis crima, l-a îngropat pe bărbat într-o pădure, ajutată de tatăl ei.

Citește și: Un bărbat suspectat că a omorât o femeie- prins după două luni

Secil Ciftci, o cântăreață, l-ar fi ucis pe Semih Sevgi într-un mod teribil.

După crimă, l-a îngropat într-o pădure cu ajutorul tatălui său. Victima a fost lovită cu o sticlă în cap, apoi femeia i-a rupt o mână și un picior cu un picior de scaun. În final, pentru a se asigura că-și duce la bun sfârșit „misiunea”, femeia l-a strâns de gât cu o pereche de dresuri, până când Semih și-a dat ultima suflare, relatează Mirror.

De ce a recurs cântăreața la acest gest

Tânăra a declarat oamenilor legii din Istanbul că a avut loc o ceartă între ea și iubit înainte de crimă. Ulterior, l-a lovit în mod repetat cu un picior de scaun metalic rupt. Tatăl ei, care ar fi ajutat-o ​​să lege și să îngroape cadavrul lui Semih, a fost de asemenea arestat. Institutul de Medicină Legală din Turcia a declarat că decesul victimei s-a produs ca urmare a „fracturilor faciale, ale craniului, hemoragiei cerebrale și strangulare”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Criminalul de la Onești a primit 30 de ani de închisoare

Potrivit medicilor care au efectuat autopsia bărbatului, acesta a suferit o ruptură de braț și picior stâng. El a suferit, de asemenea, sângerare a creierului și a fost ulterior ucis prin strangulare. Trupul victimei, identificat după amprentele sale, a fost găsit de o familie care culegea ciuperci în pădurea din cartierul Sancaktepe, din orașul Istanbul, în luna ianuarie a acestui an.

Citește și: Ucigașa-clovn a recunoscut că și-a omorât rivala, după 33 de ani de la crimă

„L-am lovit de multe ori cu piciorul de fier rupt al scaunului, pe măsură ce discuția a degenerat. Când a murit, i-am cerut ajutorul tatălui meu. Am îngropat cadavrul cu mâinile și picioarele legate", a mărturisit femeia în fața autorităților.

Citește și: Cadavrul lui Raul a fost găsit într-o geantă, pe fundul unul lac, la aproape trei luni de când părinții i-au luat viața. Sora copilului, în vârstă de doar 11 ani, a privit neputincioasă scenele înfiorătoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si