Close sidebar
Close sidebar

Moarte cumplită pentru un tânăr. A fost bătut cu un picior de scaun și strangulat cu o pereche de dresuri de iubita sa, o cântăreață cunoscută

O tânără din Turcia și-a ucis iubitul, după ce l-a bătut cu un picior de scaun și l-a strangulat cu o pereche de dresuri. L-a îngropat apoi într-o pădure, cu ajutorul tatălui.

Georgiana Balaban,

Secil Ciftci și-a ucis iubitul în luna ianuarie. 

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie și-a ucis iubitul într-un mod brutal. Ea l-a bătut cu un picior de la scaun, iar apoi l-a strangulat cu o pereche de dresuri. După ce a comis crima, l-a îngropat pe bărbat într-o pădure, ajutată de tatăl ei.

Citește și: Un bărbat suspectat că a omorât o femeie- prins după două luni

Secil Ciftci, o cântăreață, l-ar fi ucis pe Semih Sevgi într-un mod teribil. După crimă, l-a îngropat într-o pădure cu ajutorul tatălui său. Victima a fost lovită cu o sticlă în cap, apoi femeia i-a rupt o mână și un picior cu un picior de scaun. În final, pentru a se asigura că-și duce la bun sfârșit „misiunea”, femeia l-a strâns de gât cu o pereche de dresuri, până când Semih și-a dat ultima suflare, relatează Mirror.

De ce a recurs cântăreața la acest gest

Tânăra a declarat oamenilor legii din Istanbul că a avut loc o ceartă între ea și iubit înainte de crimă. Ulterior, l-a lovit în mod repetat cu un picior de scaun metalic rupt. Tatăl ei, care ar fi ajutat-o ​​să lege și să îngroape cadavrul lui Semih, a fost de asemenea arestat. Institutul de Medicină Legală din Turcia a declarat că decesul victimei s-a produs ca urmare a „fracturilor faciale, ale craniului, hemoragiei cerebrale și strangulare”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Criminalul de la Onești a primit 30 de ani de închisoare

Potrivit medicilor care au efectuat autopsia bărbatului, acesta a suferit o ruptură de braț și picior stâng. El a suferit, de asemenea, sângerare a creierului și a fost ulterior ucis prin strangulare. Trupul victimei, identificat după amprentele sale, a fost găsit de o familie care culegea ciuperci în pădurea din cartierul Sancaktepe, din orașul Istanbul, în luna ianuarie a acestui an.

Citește și: Ucigașa-clovn a recunoscut că și-a omorât rivala, după 33 de ani de la crimă

„L-am lovit de multe ori cu piciorul de fier rupt al scaunului, pe măsură ce discuția a degenerat. Când a murit, i-am cerut ajutorul tatălui meu. Am îngropat cadavrul cu mâinile și picioarele legate", a mărturisit femeia în fața autorităților.

Citește și: Cadavrul lui Raul a fost găsit într-o geantă, pe fundul unul lac, la aproape trei luni de când părinții i-au luat viața. Sora copilului, în vârstă de doar 11 ani, a privit neputincioasă scenele înfiorătoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI