Aceasta era rănită, iar jandarmii au solicitat sprijinul unui medic veterinar.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, agentul de pază al unui complex comercial din Râmnicu Vâlcea a sunat la 112 luni, în jurul orei 23, şi a anunţat că în parcarea centrului  sunt două căprioare care aleargă dezorientate. 

Citeste si: Curs valutar 9 iunie. Ce valoare a atins euro

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat în zona indicată, unde au găsit doar o căprioară, blocată sub o gaură de canalizare, întrucât cealaltă reuşise să fugă în pădure.

Jandarmii au scos căprioara din gaura de canalizare şi au observat că este rănită, moment în care au decis să sune un medic veterinar pentru acordarea îngrijirilor medicale”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Vâlcea.

Citeste si: Banca Mondială: Cea mai grea criză mondială din ultimii 150 de ani. Până la 100 de milioane de oameni ar ajunge la sărăcie extremă

Jandarmii au precizat că după ce i-au fost acordate îngrijirile medicale corespunzătoare, căprioara a rămas în grija paznicului de vânătoare din zona în care a fost găsită, urmând să fie eliberată în habitatul ei.

Citeste si: Amenzi de 600 de milioane de lei în starea de urgență! Ministrul Finanțelor rupe tăcerea: câte amenzi au fost plătite


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si