În noapte de 1 spre 2 iunie, pompierii din Maramureș au avut o misiune dificilă. 12 pompieri s-au luptat pentru a salva o gospodărie curpinsă de flăcări a unor localnici din cătunul Cvasnița.

Locuința era de lemn, astfel că a putut fi doborâtă foarte ușor de flăcările agresive care s-au extins rapid și apoi au distrus complet casa. Trei persoane au ajuns la spital cu atacuri de panică.

În aceste momente, cauza izbucnirii focului nu a fost stabilită.

Citește și: Un bărbat din Constanța a recurs la un gest extrem. Acesta și-a dat foc pe marginea unei păduri de pe DN39

Bărbat, la un pas de moarte în Hunedoara

În Hunedoara, un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din Petroșani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un bărbat cu probleme locomotorii a fost la un pas de moarte, dar a fost scos din casă de vecini chiar în ultimul moment.

Incendiul ar fi pornit de la o defecțiune la instalația electrică și s-a extins apoi la haine și mobilier.

Probleme au fost şi în Hunedoara, acolo unde un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din Petroșani. Un bărbat cu probleme locomotorii, a fost scos din casă de vecini, în ultimul moment. Incendiul ar fi pornit de la o defecţiune la instalaţia electrică şi s-a extins apoi la haine şi mobilier, potrivit observatornews.ro

Citește și: Un bărbat din Zalău a ajuns cu răni grave la spital. Acesta a fost cuprins de flăcări când încerca să scoată din mașină generatorul pe benzină

Un bărbat din Zalău a ajuns cu răni grave la spital, după ce a fost cuprins de flăcări

Întâmplare șocantă pentru un bărbat în municipiul Zalău. Un individ de 46 de ani a ajuns cu arsuri grave la spital după ce mașina sa a fost cuprinsă de flăcări.

Incidentul cutremurător  a avut loc ieri în municipiul Zalău. Potrivit primelor informații, bărbatul a încercat să scoată din mașină  generatorul pe benzină de la care pornise incendiu.  Pe el sărise combustibil. Imediat, bărbatul a fost cuprins de flăcări. 

Vecinii au sărit imediat pentru a-l salva pe bărbat și pentru a stinge incendiul. Mașina a ars complet.

Citește și: O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe o stradă din Pitești. Pompierii au intervenit

La fața locului a intervenit elicopterul SMURD care l-a transportat pe bărbat la un spital din Cluj. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si