Close sidebar
Close sidebar

O casă din Brașov a fost distrusă în totalitate în urma unui incendiu

Un incendiu devastator a distrus în totalitate o casă. S-a întâmplat noaptea trecută în localitatea brașoveană Șirnea.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii au avut de îndeplini o misiune extrem de grea. Salvatorii au fost nevoiți să lase autospecialele la peste 600 de metri distanță din cauza terenului impracticabil.

Citeste si: Cutremur puternic în Zagreb, soldat cu pagube materiale importante. Oamenii au ieșit în stradă

În tot acest timp, o casă din lemn, formată din parter și etaj, a ars în proporție de 90%, focul propagându-se foarte repede.

Citeste si: Primul deces cauzat de coronavirus pe teritoriul României

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un reputat profesor de la Standford University crede că exagerăm criza epidemiei de coronavirus: ”Suntem în situația unui elefant atacat de o pisică”

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă, o mașină a Serviciului Voluntar de Pompieri din Șirnea, dar și o ambulanță SMURD. Nu s-au înregistrat victime în urma acestui incident.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI