O casă din Lupeni, județul Hunedoara, a ars chiar de Sărbătorile Pascale. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, iar doi pompieri aflați în afara programului, care erau în zonă, s-au alăturat stingerii.

Citeste si: Caz șocant în Maramureș. O femeie și-a bătut soțul cu coada de mătură până l-a omorât, în ziua de Paște

Echipele de intervenție s-au luptat cinci ore cu vâlvătaia.

Focul ar fi izbucnit din cauza unui coș de fum deteriorat, au stabilit autoritățile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Flăcări uriașe la Feroneria Arad. Fumul a dat bătăi de cap pompierilor

Flăcări la Feroneria din Arad

Flăcări și luni, în a doua zi de Paște. Un incendiu puternic a avut loc la Feroneria Arad. Intervenția pompierilor ajunși la fața locului a fost îngreunată de fumul dens.

Citeste si: Un incendiu a izbucnit în Sinaia în prima zi de Paște. 15 persoane au fost evacuate

Potrivit primelor informații de la fața locului,  inciendiul a provocat distrugerea  a cel puțin șapte cuve de galvanizare, din cele 60 aflate în hala unde a avut loc incendiul. 

Acoperișul halei a fost afectat în mare parte

Totodată,  a fost afectată în urma incendiului și o suprafață de aproximativ 200 de metri pătraţi  din hala respectivă, cea mai mare parte la nivelul acoperișului.

Citeste si: Un copil a ars 2 kilometri de țevi pentru canalizare. Ce pagube a produs minorul

Pompierii au avut nevoie de mai bine de o oră pentru a stinge flăcările care au acaparat clădirea. Se pare că situația a fost îngreunată de fumul dens și de faptul că au ars inclusiv elemente de bitum şi iluminatoare din material plastic. 

Citeste si: VIDEO Incendiu puternic la fosta fabrică de ţigări din Timișoara. Fabrica este a omului de afaceri Zaher Iskandarani, dat în urmărire internaţională


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si