Imaginile tulburătoare filmate de camerele de supraveghere au arătat cum un câțel de rasă Teckel, în vârstă de 16 luni, a fost smuls cu brutalitate din casă. Cu toate acestea, proprietarii lui Twiglet susțin acum că ea a fost returnată în urma unui pont primit joi seara, informează The Sun.

Cățelul fusese vândut pe 700 de lire

Jamie Vindis, în vârstă de 47 de ani, a scris pe Facebook: "Toată lumea...

avem cele mai uimitoare vești... Twig este acasă!!!! Este puțin supărată de întreaga experiență, dar un pont dat de cineva care a văzut toată publicitatea și conștientizarea în această seară, ne-a ajutat să reușim să ne reunim în jurul orei 23:00. Nu putem mulțumi suficient de mult tuturor pentru toate postările și repostările și agitația care a însemnat că, cel mai probabil, ea a devenit "prea fierbinte pentru a fi manipulată". Suntem impresionați de cât de uimitori au fost oamenii și vrem să vă mulțumim tuturor foarte mult”.

Citește și: Amendă uriașă primită de o femeie care a abandonat doi pui de pisică pe un câmp

Hoțul a spart ușile de la terasă și a fugărit cățelul până la prins.

Hoțul a spart ușile de la terasă și a fugărit cățelul până la prins.

[Sursa foto: The Sun]

Soția lui Jamie, Jo, în vârstă de 43 de ani, a declarat pentru MailOnline că Teckelul a fost "vândut pentru 700 de lire sterline".


Persoana care a cumpărat-o pe Twiglet "și-a dat seama că a fost furată" și a contactat familia. 

Cum a fost răpit cățelul din casă?

Hoțul- care a sosit într-un Mercedes albastru vechi- a fost văzut în jurul orei 15:00 miercuri, 26 iulie, când a spart ușile de la terasă. În secundele care au urmat, Twiglet a fost încolțită de hoț în bucătărie, iar cățelușul care schelălăia a încercat cu disperare să scape.

Îmbrăcat în blugi de culoare deschisă, cu o vestă galbenă reflectorizantă și o șapcă, falsul șofer de livrări a reușit să îl apuce pe Teckel și să fugă prin ușile sparte. El a pus cu brutalitate o mână în jurul botului micuțului cățeluș în încercarea de a nu fi mușcat, în timp ce cu cealaltă mână ținea împreunate picioarele din spate ale lui Twiglet. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Terapie cu câini la penitenciarul de femei din Arad

Twiglet - cățul răpit de pe terasă

Twiglet - cățul răpit de pe terasă

[Sursa foto: The Sun]

Twiglet - cățul răpit de pe terasă

Twiglet - cățul răpit de pe terasă

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex a declarat "Mulțumită vouă, publicului, Twiglet s-a reunit cu fericitul ei stăpân. ”Noaptea trecută, joi, 27 iulie, proprietarul lui Twiglet a fost contactat după ce a văzut apelul nostru pentru întoarcerea în siguranță a Teckelului, care a fost furat în urma unei spargeri în Saffron Walden miercuri, 26 iulie. Proprietarul lui Twiglet este recunoscător publicului pentru tot sprijinul acordat și pentru că a împărtășit apelul, care a fost văzut de un membru al publicului care a reușit să îl reunească pe Twiglet cu proprietarul său”.

Anchetele sunt în curs de desfășurare și nu au fost făcute arestări în acest moment. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si