Ritta, o cățelusă de 13 ani din rasa Amstaff, a fost omorâtă de un agresor al stăpânului său. Aceasta s-a aruncat în fața cuțitului care îi era destinat bărbatului cu care se afla.

Ritta a fost omorâtă în 2019. Totul a pornit de la niște ţurţuri de gheață care au căzut de la balconul proprietarului câinelui pe balconul agresorului. Cel din urmă si-a așteptat vecinul în scara blocului când s-a întors cu câinele de la plimbare și l-a atacat pe bărbat.


Stăpânul a reușit să se ferească în ultimul moment, atunci când a fost nimerit câinele, din răzbunare, care nu a mai supraviețuit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Trei tineri din județul Mureș au ucis un câine, după ce au vrut să se răzbune pe un vecin

Stăpânul Rittei nu se aștepta ca agresorul să fie condamnat după 3 ani

"Nu a regretat, tot recalcitrant a fost până în ultima zi când l-a luat. Chiar mă bucur. Nu m-am așteptat, mă gândeam să scape cu o amendă sau pur și simplu degeaba, să nu se întâmple nimic.

Mulțumesc celor de la Tribunal că au luat în considerare tot ce s-a discutat, dovezile și tot ce a fost acolo și s-a dat sentința care s-a dat, chiar mă bucur, deci 3 ani la rând am plâns. Se pare că acum, după 3 ani, râd și eu.", a spus stăpânul Rittei.

"Orice ființă are dreptul la viață, iar ignorarea acestui aspect se impune a fi dur sancționat.

Iată, astăzi printr-o soluție de condamnare la pedeaspa închisorii cu executare. Vreau să salut decizia Curții de Apel Galați care mi-aș dori să reprezinte un precedent important și pentru alte fapte privind uciderea animalelor cu intenție, fără drept.", adaugă Luminița Susma, avocat.

Citeste si: Tânăr de 25 de ani din Blaj, înjunghiat în spate pe stradă. Scena șocantă, sub ochii copilului său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si