Close sidebar
Close sidebar

O chelneriță româncă a fost atacată în plină stradă un hoț de mașini. Bărbatul este urmărit de poliție în Italia

O româncă, în vârstă de 28 de ani, care este angajată în Italia ca ospătăriță, dar și o franțuzoaică au fost grav rănite în Rimini, regiune Emilia-Romagna, după ce au fost călcate de un hoţ de maşini, care este urmărit de oamenii legii.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Urmărire ca în filmele de acțiune vineri dimineață între Piazza Marvelli și Via Volta din Rimini, Italia. Un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, potrivit primelor reconstituiri, a furat un autoturism. Individul a fost urmărit de mașinile oamenilor legii. În momentul în care a ajuns la Marebello, fugarul ar fi lovit niște oameni. Operatorii au reușit să închidă calea de evacuare iar unul dintre ei, s-a apropiat pe jos și i-a ordonat să coboare, l-a recunoscut pe bărbatul care se afla la volanul autoturismului, în vârstă de 45 de ani, condamnat pentru infracțiuni contra persoanei și împotriva proprietății.

Citeste si: Carmen Bejan, studenta criminală din Timişoara, a fost eliberată

În acel moment, individul în vârstă de 45 de ani a trecut în marșarier, riscând să lovească alți pietoni și, pentru a-și opri evadarea, operatorul a tras două focuri îndreptate spre cauciucurile din spate.

Cu toate acestea, el și-a continuat evadarea la bordul mașinii jefuite, abandonând-o în via Morgagni, unde a fost ulterior găsită și sechestrată.

Cele două femei se află în stare gravă la spital

La scurt timp, un agent al Flying Squad aflat în timpul liber, informat despre cercetările în desfășurare și dotat cu un radio portabil, crezând că poate scăpa la bordul unui tren, a mers la gara Miramare.

În pasajul subteran, după ce l-a identificat, l-a blocat pe bărbatul în vârstă de 45 de ani. Percheziția personală efectuată a făcut imediat posibilă găsirea cheilor de contact ale mașinii furate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Povestea impresionantă a trei tineri care își caută mama româncă. Băieții nu mai știu nimic de femeie de ani de zile

Femeile rănite în timpul urmăririi- o româncă în vârstă de 28 de ani și o franțuzoaică în vârstă de 32 de ani- sunt în continuare internate la spitalul Bufalini din Cesena și la spitalul Infermi din Rimini.

Românca, care este chelneriţă în Italia, a fost aruncată pe o distanţa de aproape 10 metri. 

La încheierea actelor, suspectul va fi dus la închisoare la dispoziția Autorității Judiciare în așteptarea judecății de validare.

Citeste si: Patru români, înșelătorie de 1,5 milioane de euro în Italia. Cum au acționat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI