Close sidebar
Close sidebar

O cisterna care transporta vin s-a rasturnat si a luat foc pe autostrada Sibiu-Orastie! Traficul este blocat!

O cisterna plina cu vin s-a rasturnat, sambata, pe Autostrada Sibiu - Orastie, in dreptul municipiului Sibiu, si a luat foc. La fata locului intervin mai multe autospeciale ale pompierilor, dar s-au deplasat si echipaje de Politie. Traficul in zona este complet blocat.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, o cisterna plina cu vin s-a rasturnat pe Autostrada Sibiu- Orastie si a luat foc. 
 
"Se intervine entrut stingere cu trei autospeciale cu apa si spuma si o ambulanta SMURD", au predcizat reprezentantii ISU. 
 
Acestia au anuntt ca soferul a fost ranit, avand probleme la unul dintre picioaresi va fi transportat la Spitalul Judetean SIbiu. 
 
La randul lor, reprezentantii Politiei Sibiu au precizat ca accidentul s-a produs in dreptul municipiului SIbiu, intre doua iesiri de pe autostrada. 
 
”Nu exista pericol de explozie, dar traficul este complet blocat”, au precizat reprezentantii Politiei Sibiu. 
 
Potrivit acestora, traficul este deviat prin oras. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI