Close sidebar
Close sidebar

O cisterna cu 32 de tone de motorina s-a rasturnat langa Husi. Pompierii intervin in zona, iar traficul este ingreunat

O cisterna incarcata cu 32 de tone de motorina, inmatriculata in Republica Moldova, s-a rasturnat, vineri dimineata, la cinci kilometri de municipiul Husi. Mai multe echipaje de pompieri intervin in zona, in conditiile in care exista scurgeri de combustibil, iar traficul pe E 581 este ingreunat.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Traficul rutier pe drumul european E 581, spre Vama Albita, se desfasoara pe un singur fir la cinci kilometri de municipiul Husi, dupa ce o cisterna incarcata cu 32 de tone de motorina s-a rasturnat in afara soselei.

Soferul autotrenului a pierdut controlul volanului intr-o curba si, din cauza incarcaturii, a intrat in tangaj, ceea ce a dus la rasturnarea cisternei.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la locul accidentului, unde intervin pentru a preveni o eventuala explozie, in conditiile in care exista scurgeri de combustibili.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”S-a luat legatura cu o firma care detine o macara de mare tonaj pentru ca autocisterna sa fie repusa pe roti. Ulterior, se va face transvazarea combustibilului intr-o alta cisterna”, a declarat, vineri, pentru News.ro prefectul judetului Vaslui, Isabel Bogdan.

Soferul autotrenului a suferit rani usoare in urma accidentului, fara sa necesite transportul la spital. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI