Echipele de intervenție de la locul accidentului au luat măsuri specifice tipului de incident rutier, în urma căruia au fost semnalate scurgeri de combustibil pe șosea de centură a orașului. O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe Centura Vest a orașului Ploiești. O parte din combustibil a curs pe șosea.

Conform ISU Prahova, accidentul a avut loc vineri, la ieșirea din Parcul Industrial, spre DN1. Cisterna plină cu motorină s-a răsturnat pe șosea iar combustibilul curge pe carosabil.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Fetiță filmată când dansează și face piruete pe acoperișul unei grădinițe din Cluj

Autoritățile de la locul accidentului iau măsuri în restabilirea traficului rutier

Pompierii se află la fața locului și iau măsurile necesare pentru izolarea motorinei și pentru a preîntâmpina producerea unui incendiu. La final acțiunii, va fi stabilită cauza producerii accidentului. Nu există informații privind existența unor persoane rănite.

Breteaua între DN72 și Centura de Vest, sensul spre București, este blocată din cauza accidentului, anunță IPJ Prahova. Șoferul în vârstă de 45 de ani va fi transportat la spital.

Citeste si: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză detectorul de minciuni. Care este motivul și ce a declarat avocatul familiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si