UPDATE: Șoferul autoturismul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Prahova, și-a pierdut viața.

Șoferul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

O cisternă și un aututorism au fost cuprinse de flăcări, în Brăila

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

 

Un accident teribil a avut loc astăzi, pe DN2B, în Brăila. O cisterenă și un autoturism s-au ciocnit. În urma impactului, atât cisterna, cât și autoturismul au fost cuprinse de flăcări.

Autoritățile au intervenit de urgență la locul faptei.

O cisternă și un autoturism, cuprinse de flăcări, în Brăila

Accidentul a fost sesizat către polițiști în jurul orei 13:25. Tragedia a avut loc pe DN2B, între localitatea Lacu-Sărat și Silistraru. Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului ar fi intrat într-o depășire și s-a lovit frontal cu cisterna, care circula pe sensul opus de mers.

O cisternă și un aututorism au fost cuprinse de flăcări, în Brăila

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma impactului, ambele vehicule au fost cuprinse de flăcări. Autoritățile au reușit să îl extragă din incendiu pe șoferul cisternei, care a fost transportat de urgență la spital

Tarficul a fost deviat către rute alternative.

Citește și: O fetiță de 8 ani dispărută în stația de autobuz cu 40 de ani în urmă a apărut din senin. Ce s-a întâmplat cu Cherrie Mahan?

ISU Brăila a emis o alertă de urgență pentru a avertiza participanții la trafic cu privire la accident.

O cisternă și un aututorism au fost cuprinse de flăcări, în Brăila

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citește și: A mers la scăldat și a înotat spre moarte. Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața sub privirile oamenilor care nu l-au ajutat. "Mai bine să moară el decât să moară ei"

Ce au transmis autoritățile

"La data de 5 iunie a.c., la ora 13:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN2B, între localitatea Lacu-Sărat și Silistraru a avut loc un accident rutier. Din primele date obținute se pare că șoferul unui autoturism ce se deplasa pe DN 2B, dinspre Brăila către Buzău, ar fi efectuat o depășire și a lovit frontal o cisternă ce se deplasa din sens opus. În urma evenimentului ambele vehicule implicate au luat foc, incendiul manifestându-se violent. Șoferul cisternei a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În aceste momente la fața locului intervin reprezentanți ai ISU Dunărea Brăila. Traficul a fost deviat dinspre localitatea Silistraru- dreapta pe DJ 255A către localitatea Unirea- DE584 și dinspre municipiul Brăila- DN 2B- stânga pe DC 8- DE 584", se arată în comunicatul transmis de IPJ.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si