Un incendiu dezastruos a cuprins o clădire abandonată din centrul Capitalei. Misiunea pompierilor de a stinge flăcările a durat ore în șir.

Flăcările au distrus o clădire din Centrul Capitalei

Incendiul a izbucnit în urmă cu o zi, în jurul orei 18:00, pe strada Vasile Lascăr, din sectorul 2 al Capitalei, relatează observatornews.ro.

O clădire abandonată a fost distrusă de flăcările mistuitoare, care au cuprins imobilul. Pompierii ajunși la fața locului s-au luptat ore în șir pentru a stinge incendiul.

Avem aici o afacere vizavi am văzut fum, am ieşit. Parterul ardea şi încet, încet, am văzut că s-a extins şi la etajul 1, unde s-au înteţit flăcările foarte tare, a declarat un martor pentru observatornews.ro.

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, pompierii s-au luptat pentru a stinge incendiul cinci ore. Misiunea autorităților a fost dificilă, deoarece clădirea a ars ca o torță, de la parter la mansardă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere şi salvare de la înălţime pentru a preveni extinderea incendiului, relatează observatornews.ro.

Citește și: Incendiu în Delta Dunării: Elicopterul SMURD intervine pentru salvarea a doi adulți și un copil

Se pare că imobilul distrus complet de flăcări ar aparține Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti.

Din fericire, în urma incendiului, nu a existat nicio victimă.

Autoritățile fac cercetări pentru a descoperi cauza care a condus la izbucnirea incendiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si