Exact ca în filme, ar spune unii despre ceea ce s-a întâmplat la Botoșani, acolo unde o clientă a unui cunoscut lanț de magazine a dorit să-și ”spele păcatele”.

Vă întrebați ce a făcut? Ei bine, în cursul zilei de luni, o vânzătoare din Botoșani a avut parte de șocul vieții sale. Și asta pentru că o clientă nemulțumită de ceea ce a cumpărat din magazinul unde ea lucra a recurs la un gest mai puțin obișnuit de răzbunare.

Citește și: VIDEO Care este starea răniților după explozia de la Botoșani

Magazin

Magazin

[Sursa foto: Shutterstock]

Și-a ”spălat păcatele” cu 1000 de euro 

Clienta care acum este căutată de oamenii legii a intrat în magazinul cu pricina, a mers direct la casieriță și fără a-i spune ceva, i-a înmânat un plic, după care a ieșit val-vârtej și s-a făcut nevăzută.

Curioasă de ce ar putea fi în interiorul plicului care a ajuns la ea fără vreo vorbă, casierița l-a deschis și nu mare i-a fost mirarea să observe că în interior se afla suma de 1000 de euro. Banii erau în bancnote de 100 de euro, alături de un mesaj.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

”Am cumpărat niște produse de la voi care nu erau bune și m-am răzbunat. Cer iertare! 1000 de euro despăgubiri”, a scris clienta pe plicul în care a pus respectiva sumă.

Uimită, dar și fără să știe cum să reacționeze în fața unei asemenea situații, angajata magazinului a mers direct la Poliție pentru a spune ce tocmai s-a întâmplat.

Femeia le-a dat banii oamenilor legii și le-a descris-o întocmai pe clienta care a recurs la un asemenea gest și care chiar locuia în zona unde se și află magazinul.

Gestul casieriței nu a rămas neapreciat de oamenii legii, care spun că, în caz contrar, cei care dețin bunurile ce nu le aparțin, riscă să fie pedepsiți.

Magazin

Magazin

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a rezistat fără amor?"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Citește și: Doi pădurari din Botoșani, bătuți crunt de tineri teribiliști! Bărbații au ajuns în stare gravă la spital

„Comportamentul doamnei care a restituit suma respectivă este unul corect și recomandat în astfel de situații. Reamintim faptul că însușirea unui bun găsit sau ajuns din eroare în posesia noastră constituie infracțiune și se pedepsește conform legii, dacă nu este predat poliției în termen de 10 zile”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Iar în ceea ce o privește pe clienta răzbunătoare, reprezentanții IPJ au identificat-o deja și urmează să îi restituie cei 1000 de euro. Însă, asta abia după ce îi vor da de urmă, căci, acum, femeia este de negăsit. Tocmai de  aceea, oamenii legii vor apela la ajutorul opiniei publice pentru a o depista cât mai repede pe proprietara de drept a banilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si