Close sidebar
Close sidebar

O clinică din Cluj fara plata se va închide din lipsa de fonduri. Oamenii se simt neputincioşi şi condamnaţi la moarte

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Bolnavii care n-au asigurare de sănătate şi nici bani să meargă la privat sunt condamnaţi la moarte. Clinică din Cluj, unde mii de oameni nevoiaşi s-au vindecat fără să scoată un leu din buzunar se va închide după ce sponsorii şi-au retras finanţarea. În lipsa ajutorului gratuit, sărmanii spun că n-au unde să se ducă.

 

35 de specialişti, majoritatea pensionaţi, lucrează voluntar pentru bolnavii care nu sunt asiguraţi şi nu îşi permit să plătească serviciile într-un spital privat.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tot fără bani, medicii le oferă sărmanilor tratamentul de care au atâta nevoi Clinică a fost înfiinţată în 1994 de nepotul lui Iuliu Maniu.

La cei 92 de ani, medicul Ioan Boila îi vindecă pe cei sărmani cu aceeaşi pasiune că în prima zi.

45 000 de bolnavi şi-au găsit alinare în spitalul care a funcţionat până acum din sponsorizări.

Din păcate, compania privată care suportă mare parte din cheltuieli şi-a retras de curând sprijinul şi fără ajutor bănesc, clinică s-ar putea închide. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI