Close sidebar
Close sidebar

O colega de breasla face dezvaluiri tulburatoare la 8 ani de la moartea Madalinei Manole: "Te poate da peste cap un barbat"

Au trecut 8 ani de la moartea Madalinei Manole, insa au ramas multe intrebari fara raspuns.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Fata cu parul de foc" s-a sinucis chiar de ziua ei, intr-o perioada in care parea implinita. Fiul ei avea doar un an. Camelia Mitoseru, una dintre persoanele care i-au fost aproape, a dezvaluit ce a observat ea inainte ca artista sa-si puna capat zilelor.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

„E foarte usor sa faci o depresie. Mi-a fost colega. Nu pot sa stiu ce s-a intamplat. Chiar daca a facut o depresie… Ea a fost izolata de toti prietenii. Nu stiu. Era probabil un tip gelos, posesiv, nu stiu ce era intre ei doi, eu nici nu il cunosc. Ea in ultima vreme, dupa ce a fost cu mine in trupa, a inceput sa lucreze cu Maria Dragomiroiu.

Ani de zile au jucat amandoua ca doua surori. Din afara ce mi s-a parut groaznic e ca ea s-a cununat pe la Botosani si nu a fost nimeni la cununia ei, eu nu am vazut niciun coleg. Te poate da peste cap un barbat. Si-a dorit un barbat, si-a dorit un copil”, a spus Camelia Mitoseru despre „fata cu parul de foc”, potrivit a1.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI