Comportamentul lebedelor a starnit si curiozitatea biologilor, care spun cã nu este un lucru obianuit ca zburatoarele sa ramana aici peste iarna.

Sunt cateva ierni bune de cand zeci de lebede ierneaza pe lacul Ciuslea din comuna Garoafa. Pasarile au gasit aici conditii ca in delta, iar pentru ca apa nu ingheata complet peste iarna, le-a facut pe zburatoare sa ramana tot timpul anului, in zona.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Tatăl criminalului din Neamț face primele declarații! Bărbatul este șocat de fapta fiului: "Nu-l credeam în stare. Ferească Dumnezeu"

Desi se stie ca lebedele sunt pasari migratoare, pentru biologi este o curiozitate faptul ca acestea au ramas peste iarna in Vrancea.

Biologii cred ca lebedele au ramas pe lacul din Ciuslea pentru ca apa este aproape de sat, iar sacalii si vulpile nu se prea apropie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si