Close sidebar
Close sidebar

O colonie de lebede si-a petrecut iarna pe un lac din Vrancea

Desi "suratele" lor sunt plecate de mult în tãrile calde, a colonie de lebede a ales să-și petreacă iarna în România, pe un lac din Vrancea.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Comportamentul lebedelor a starnit si curiozitatea biologilor, care spun cã nu este un lucru obianuit ca zburatoarele sa ramana aici peste iarna.

Sunt cateva ierni bune de cand zeci de lebede ierneaza pe lacul Ciuslea din comuna Garoafa. Pasarile au gasit aici conditii ca in delta, iar pentru ca apa nu ingheata complet peste iarna, le-a facut pe zburatoare sa ramana tot timpul anului, in zona.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Tatăl criminalului din Neamț face primele declarații! Bărbatul este șocat de fapta fiului: "Nu-l credeam în stare. Ferească Dumnezeu"

Desi se stie ca lebedele sunt pasari migratoare, pentru biologi este o curiozitate faptul ca acestea au ramas peste iarna in Vrancea.

Biologii cred ca lebedele au ramas pe lacul din Ciuslea pentru ca apa este aproape de sat, iar sacalii si vulpile nu se prea apropie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI