Close sidebar
Close sidebar

O combină agricolă a tăiat picioarele unui bărbat aflat pe un teren agricol

O combină agricolă a tăiat picioarele unui bărbat în vârstă de 54 de ani din Neamț. Acesta se afla pe un teren din localitatea Ștefan cel Mare, județul Neamț.

Madalina Grigore,

Accident agricol în Neamț: unui bărbat i-au fost tăiate ambele picioare de un utilaj agricol.

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pompierii şi paramedicii care au ajuns la fața locului au constatat faptul că bărbatului i-au fost tăiate ambele picioare prinse în partea din față a utilajului agricol.

Citeste si: Autoritățile anunță că varianta Omicron a noului Coronavirus poate deveni majoritară în Europa

Ce au spus autoritățile

„Victima a fost extrasă în stare de conştienţă şi predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale. După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ. În urma evenimentului, persoanei i-au fost secţionate ambele membre inferioare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, citează Digi24.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Accident cumplit pe DN 12. Un om a murit, iar altul a fost rănit

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

„Din cercetările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Girov, efectua lucrări pe un teren agricol din localitatea Ştefan cel Mare şi-ar fi prins membrele inferioare în melcul combinei", a spus

purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Oamenii legii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Citeste si: VIDEO| Titlul de cel mai urât brad al sezonului merge la... Bacău! Pomul festiv adus în centrul orașului a devenit ținta ironiilor: ”Ce brad e ăsta? Așa chel și lăsat?”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI