O companie medicală a anunțat suspendarea serviciilor medicale gratuite pentru cetățenii veniți din Ucraina.

Motivul ar fi faptul că cei ce apelau la serviciile medicale gratuite aveau mașini de lux

“Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne procupăm de ai noştri în primul rând. De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulţi oameni ca urmare a infecţiei cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict”, scrie pe pagina de Facebook a centrului medical.

Citeste si: Nicolae Ciucă: „Este nevoie mai mult ca oricând ca cetăţenii noştri să fie protejaţi de efectele militare, sociale şi economice ale agresiunii din Ucraina”

Manager: De când a început conflictul, în România au murit mai mulți oameni de Covid, decât civili în acest conflict

“Acest fapt survine şi ca urmare a faptului că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”, precizează reprezentanţii clinicii.

Citeste si: E obligatoriu pentru toți românii, de pe 14 martie 2022. Anunțul oficial a fost făcut

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un alt anunţ este cel conform căruia “TOATE rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecţiei cu Covid-19 începând cu data de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize GRATUITE şi de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toţi furnizorii privaţi de servicii medicale de pe teritoriul României”.

Citeste si: Scenariul apocaliptic dacă Putin va ataca Ucraina cu arme chimice: „Lucrurile ar începe să devină periculoase”

“De când a început conflictul din Ucraina, în România au murit mai mulţi oameni de covid, decat civili în acest conflict. Nu am văzut pe nimeni să sară cu vreun ajutor. Da... ştiu... erau nevaccinaţi, bătrâni şi bolnavi...Atât!”, afirmă Lala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si