Close sidebar
Close sidebar

O comuna din Romania a ajuns sa fie supravegheata de o drona, din cauza ca nu mai exista politisti

Comuna Teliu din judetul Brasov a ajuns sa aiba o drona si o firma privata de paza din cauza crizei de personal din Politie. Cei de la primarie au facut calcule si au ajuns la concluzia ca o firma privata este de trei ori mai ieftina decat un Birou de Politie Locala, scrie Adevarul.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Comuna Teliu se intinde pe 40 de kilometri patrati si are o populatie de 3.707 locuitori, conform ultimului recensamant. Acum este pazita de o firma privata care are in dotare si o drona ultramoderna. in comuna a ramas si un politist care colaboreaza cu firma privata si ii insoteste la majoritatea interventiilor ce pot deveni cazuri penale, potrivit sursei citate.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Firma de paza a venit si cu o dotare de ultima generatie. O drona de 20.000

de euro cumparata din SUA. Drona are 5 camere si filmeaza inclusiv pe timp de noapte. in plus, imaginile pot fi folosite ca proba in instanta. Drona este mai mult decat utila, deoarece in comuna Teliu furturile de pe terenurile agricole sunt masive. Drona va survola zilnic aceste terenuri, si ziua si noaptea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI