Din declaratia de avere a actualei consiliere reiese ca aceasta ii poate face cu usurinta concurenta lui Gabriel Oprea, politicianul cunoscut ca avand noua case, desi in ultima sa declaratie, numarul imobilelor scazuse la… cinci.

Conform ultimei declaratii de avere, Gabriel Oprea a ramas doar cu...cinci case din noua, cate avea anul trecut
Conform ultimei declaratii de avere, Gabriel Oprea a ramas doar cu...cinci case din noua, cate avea anul trecut

Roxana Wring este o afacerista de succes, care alaturi de sotul sau are mai multe proprietati la Bucuresti si in Londra.

De altfel, in declaratia de avere, consiliera a trecut nu mai putin de noua apartamente de lux, cel mai mic avand 63 mp, dar cele mai multe fiind de circa 100 mp, in zone centrale ale Capitalei. Tot in declaratie, Roxana Wring a trecut venituri de peste 17.000 de lei din chiriile obtinute de la doua apartamente.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform biografiei facute publice in campania electorala pentru Primaria sectorului 3, Roxana Wring a absolvit Facultatea de Limbi Germanice a Universitatii Bucuresti, apoi si-a continuat studiile la Cass Business School, Londra (MBA in Afaceri Internationale) si la London School of  Economics (Masters of Science: Political Economy of Transition). S-a intors in Romania in 2009 si a infiintat asociatia ProDoMo, un ONG care militeaza pentru protejarea patrimoniului arhitectural si pentru dezvoltare urbana durabila.

Anul trecut, ca expert in patrimoniu, de la asociatia pe care a infiintat-o, Roxana Wring a obtinut un venit total de pana in 12.000 de lei, in schimb sotul ei, directorul unei mari companii, a avut venituri de 348.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si