Close sidebar
Close sidebar

O constănțeancă a sunat la Poliţie, afirmând că a găsit un nou-născut în curtea sa. Polițiștii au stabilit că ea era mama bebelușului

Caz șocant vineri, 24 septembrie 2021, în Constanța. O femeie a sunat la Poliţie, afirmând că a găsit un nou-născut în curtea sa, iar poliţiştii deplasaţi la faţa locului au descoperit copilul într-o pungă. Anchetatorii au stabilit că femeia respectivă este mama fetiţei.

Andreea Bolocan,

O mamă a anunțat autoritățile că a găsit un bebeluș în curtea sa

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că ar fi găsit un nou-născut în curtea locuinţei sale din comuna Castelu.

A vrut să scape de bebelușul său

Se pare că,  dorindu-și să scape de copilul ei nou-născut, femeia a încercat să denunțe la numărul unic de urgență 112 faptul că acesta a găsit un copil în curtea sa, dar nu îi aparține ei.

Citeste si: Medicii unei maternități din Buzău, acuzați de o tânără mămică ce și-a pierdut copilul înainte de a naște

“La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana apelantă, o femeie de 38 de ani, precun şi copilul, care se afla într-o pungă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că femeia în cauză este mama fetiţei nou-născute”, a transmis IPJ Constanţa.

Constănțeanca se va alege cu un dosar penal

Citeste si: A fugit din spital cu bebelușul bolnav

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele femeii din județul Constanța pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi continuă cercetările pentru a lămuri întreaga situaţie.

Din păcate, la noi în țară, și nu numai, apar din ce în ce mai multe cazuri de abandon al copiilor nou-născuți, iar acest lucru este unul îngrijorător. Numărul copiilor părăsiți în maternități și unități sanitare a scăzut în primele trei luni ale acestui an cu 28, aproximativ 21%, comparativ cu aceeași perioadă din 2020, la 106 copii. 

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii a anunțat că dintre copiii abandonați, 83 au fost părăsiți în maternități, 21 în secțiile de pediatrie și doi au fost lăsați în alte secții ale spitalelor. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI