Un caz șocant se desfășoară în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. O anchetă a fost deschisă după ce o contabilă a insitituției este suspectată că ar fi virat, tinp de 12 ani, "salarii" către soțul și fiul său, deși cei doi nu erau angajați la Minister.

Vă comunicăm că există o cercetare în curs, derulată de organele abilitate, demarată la sesizarea MAE, a transmis ministerul.

Femeia ar fi fost denunțată chiar de cei doi bărbați, după ce au descoperit adevărul, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

O contabilă MAE ar fi virat "salarii" soțului și fiului, timp de 12 ani, deși nu erau angajați în instituție

Se pare că o anchetă este în desfășurare la Ministerul Afacerilor Externe, după ce o contabilă este suspectată de delapidare.

Citește și: "Locul Evei, fiica noastră, a fost cel mai puternic avariat" Un bărbat acuză polițiștii că i-au pus viața în pericol pentru a-l prinde pe "vampirul" elvețian: "Au creat un scut uman"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un atac terorist se pregătea la Budapesta pentru miercuri. Serviciile secrete americane au alertat guvernul lui Viktor Orban- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Femeia, care era angajată la Direcția de Salarizare a Ministerului Afacerilor Externe, ar fi transferat, începând cu anul 2012, sume de bani încadrate la titlul de salariu, către soțul și fiul său, deși aceștia nu erau angajați ai instituției. Sumele variau între 10.000 și 15.000 lei. Soțul femeii a crezut în tot acest timp că banii aparțin, cei doi încercând să strângă bani pentru a face o casă. 

Bărbatul ar fi aflat adevărul despre bani în anul 2023, când a solicitat un extras de cont. În cei 12 ani, contabila ar fi virat în conturile celor doi peste patru milioane de lei, iar în contul propriu este un milion și jumătate de lei.

Cei doi bărbați au denunțat-o pe femeie după o ceartă. Contabila ar fi aflat cele întâmplate și a demisionat. Potrivit unor surse din anchetă, femeia este căutată.

Citește și: Supărată că a fost oprită în trafic, o tânără i-a furat pe polițiști! Și-a însușit bunul autorităților, pe care l-a aruncat ulterior la gunoi

Ancheta este desfășurată de Parchetul Militar. Femeia este acuzată de o presupusă delapidare, cu consecințe deosebit de grave. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si