O fetiță a fost uitată în mașină, de femeia care urma să o ducă la grădiniță. Copila, de trei ani, avea și centura de siguranță pusă. Cazul șocant a avut loc în Miami, acolo unde temperaturile ridicate înregistrează recorduri. Femeia a ajuns acum la închisoare.

Citeste si: VIDEO| Doi copii dispăruți în apele Siretului

Femeia, de 43 de ani, a uitat copila pe bancheta din spate în mașina personală.

Minora a decedat din cauza caniculei. Ea a stat timp de șapte ore cu centura de siguranță pusă în automobil. După tragedie, femeia responsabilă de micuță a ajuns după gratii.

Moartea șocantă a unei copile de trei ani

Juana Perez-Domingo în vârstă de 43 de ani era responsabilă cu transportul copiilor din cartier pentru a-i duce la școală sau la grădiniță. În dimineața tragediei, a fost plătită să o ducă pe Joselyn Maritza Méndez la creșă. Pentru că instituția educațională era închisă la ora 06:30, femeia a luat-o pe minoră acasă la ea. O oră și jumătate mai târziu, femeia a pus-o din nou în mașină pe fetiță pentru a o transporta spre grădiniță.

Citeste si: Copil de patru ani- căzut pe grătarul încins

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

o copilă a murit după ce a stat șapte ore în mașină
O fetiță a murit din cauza caniculei.[Sursa foto: PixaBay]

Ceva i-a atras atenția femeii și a uitat de faptul că Joselyn este în mașină. Copila a suportat temperatura ucigătoare din interiorul mașinnii, având și centura de siguranță pusă. După șapte ore de chin, fetița a murit. Femeia și-a amintit de copilă și după șapte ore a mers la mașină unde a găsit-o pe Joselyn fără suflare. Femeia nu a sunat la 112, ci a sunat-o pe mama copilei și i-a zis cele întâmplate.

Citeste si: Răzbunare diabolică- copilă ucisă de unchiul ei

După ce a anunțat-o pe mama fetiței că cea mică a murit, a luat trupul neînsuflețit a lui Joselyn și l-a dus părinților. Sâmbătă a fost programată și o examinare post-mortem, astfel că s-a stabilit și cauțiunea femeii care valoarează 50.000 de dolari, potrivit presei internaționale.

Juana Perez a ajuns după gratii și este acuzată de omucidere agravată a unui copil. De asemena, oamenii legii au aflat despre Perez că nu avea nici măcar permis de conducere.

Citeste si: Mii de viroze prezente în rândul copiilor! Simptomele sunt asemănătoare cu noua tulpină Delta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si