O fetiță în vârstă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Numele provocării este „blackout challenge”.

Toată tragedia s-a întâmplat în timpul unui live cu colegii săi de la școală. Fetița, Milagros Soto, avea o frânghie înfășurată în jurul gâtului, atunci când tatăl său a venit acasă de la serviciu și a găsit-o pe copilă fără suflare.

Citește și: Ruxandra a fost găsită fără viață la 6 ani de la dispariție. Criminalul va petrece 15 ani în spatele gratiilor

Copila ar fi încercat de 2 ori să-și scoată frânghia din jurul gâtului

Mătușa copilei a făcut o serie de declarații la TV, unde a spus că nepoata sa a primit un link către provocarea mortală pe Whatsapp. Provocarea mai este cunoscută și ca „provocarea de sufocare” sau „ provocarea  de a leșina”. Cel care îi trimisese mesajul cu provocarea care avea să o ucidă pe tânără este chiar unul dintre colegii ei de la școală.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Bran. Procurorii suspectează că vărul criminal a avut un complice

Milagros Soto ar fi încercat de 2 ori să-și scoată frânghia din jurul gâtului, însă fără succes.

Ea nu a reușit să se mai salveze, aceasta murind chiar sub ochii colegilor săi care se aflau pe live în timpul tragediei înfiorătoare.

Avem o mulțime de îndoieli cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat. Era o fată foarte inteligentă. A fost hărțuită la școală", a declarat femeia, pentru un post TV, scrie  Daily Mail.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Moscova aduce moartea în Ucraina

Mătușa fetei susține că nu era plăcută de colegii de școală

Mătușa tinerei susține că nimeni nu o plăcea la școală, lucru pe care copila l-a spus familiei sale.

„Ne-a spus că nimeni nu o plăcea la școală pentru că se spunea că arată bine, pentru că era blondă și avea ochii albaștri.(...) O fată foarte studioasă, toată lumea de aici o cunoștea ca fiind fata care zâmbea cu acei ochi mari” a mai spus mătușa copilei.

Citește și: Cucu, un om al străzii din Giurgiu, a fost găsit mort

De asemenea, au ieșit și rezultatele autopsiei care au arătat că moartea fetiței  a fost cauzată de „asfixiere mecanică prin spânzurare”  și nu există semne de abuz sau de intervenție a unei terțe părți”  

Oamenii legii se află în posesia telefonului mobil al copilei și fac în continuare investigații pentru a depista cu exactitate dacă vreunul dintre colegii ei de școală a fost implicat în provocarea mortală.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Doliu în lumea muzicii populare! Marina Bucosu s-a stins din cauza unei boli grele

„Suntem într-o societate în care, dacă nu faci asta, nu faci parte din grup, dacă nu faci ceea ce îți spunem noi, ești lipsit de valoare", a declarat mătușa minorei.

Ce presupune „blackout challenge”

Provocarea „blackout challenge” a dus la decesul mai multor persoane, aceasta datând încă din anul 2008, începând să facă din nou ravagii, în anul 2021. 

Citește și: Criminalul din Bran a scris un bilet de adio, imediat după ce i-a ucis pe Nicu și Alexandra! Mesajul i-a uimit chiar și pe procurori: „Eu voi ajunge în Iad”

Provocarea constă în faptul că o persoană se înregistrează în timp ce își ține respirația cât mai mult timp, înainte de a leșina, apoi explică tot ce a simțit într-un videoclip separat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si