Close sidebar
Close sidebar

O copilă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Totul s-a întâmplat în timpul unui live: „Dacă nu faci asta, nu faci parte din grup”

Provocările care circulă în mediul online pot deveni mortale. Este și cazul lui Milagros Soto, o fetiță de 12 ani care a murit spânzurată, după ce a acceptat o provocare lansată de colegii ei de clasă pe Tiktok.

Ana-Maria Costea,

O copilă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Totul s-a întâmplat în timpul unui live: „Dacă nu faci asta, nu faci parte din grup”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O fetiță în vârstă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Numele provocării este „blackout challenge”.

Toată tragedia s-a întâmplat în timpul unui live cu colegii săi de la școală. Fetița, Milagros Soto, avea o frânghie înfășurată în jurul gâtului, atunci când tatăl său a venit acasă de la serviciu și a găsit-o pe copilă fără suflare.

Citește și: Ruxandra a fost găsită fără viață la 6 ani de la dispariție. Criminalul va petrece 15 ani în spatele gratiilor

Copila ar fi încercat de 2 ori să-și scoată frânghia din jurul gâtului

Mătușa copilei a făcut o serie de declarații la TV, unde a spus că nepoata sa a primit un link către provocarea mortală pe Whatsapp. Provocarea mai este cunoscută și ca „provocarea de sufocare” sau „ provocarea  de a leșina”. Cel care îi trimisese mesajul cu provocarea care avea să o ucidă pe tânără este chiar unul dintre colegii ei de la școală.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Bran. Procurorii suspectează că vărul criminal a avut un complice

Milagros Soto ar fi încercat de 2 ori să-și scoată frânghia din jurul gâtului, însă fără succes. Ea nu a reușit să se mai salveze, aceasta murind chiar sub ochii colegilor săi care se aflau pe live în timpul tragediei înfiorătoare.

Avem o mulțime de îndoieli cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat. Era o fată foarte inteligentă. A fost hărțuită la școală", a declarat femeia, pentru un post TV, scrie  Daily Mail.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Moscova aduce moartea în Ucraina

Mătușa fetei susține că nu era plăcută de colegii de școală

Mătușa tinerei susține că nimeni nu o plăcea la școală, lucru pe care copila l-a spus familiei sale.

„Ne-a spus că nimeni nu o plăcea la școală pentru că se spunea că arată bine, pentru că era blondă și avea ochii albaștri.(...) O fată foarte studioasă, toată lumea de aici o cunoștea ca fiind fata care zâmbea cu acei ochi mari” a mai spus mătușa copilei.

Citește și: Cucu, un om al străzii din Giurgiu, a fost găsit mort

De asemenea, au ieșit și rezultatele autopsiei care au arătat că moartea fetiței  a fost cauzată de „asfixiere mecanică prin spânzurare”  și nu există semne de abuz sau de intervenție a unei terțe părți”  

Oamenii legii se află în posesia telefonului mobil al copilei și fac în continuare investigații pentru a depista cu exactitate dacă vreunul dintre colegii ei de școală a fost implicat în provocarea mortală.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Doliu în lumea muzicii populare! Marina Bucosu s-a stins din cauza unei boli grele

„Suntem într-o societate în care, dacă nu faci asta, nu faci parte din grup, dacă nu faci ceea ce îți spunem noi, ești lipsit de valoare", a declarat mătușa minorei.

Ce presupune „blackout challenge”

Provocarea „blackout challenge” a dus la decesul mai multor persoane, aceasta datând încă din anul 2008, începând să facă din nou ravagii, în anul 2021. 

Citește și: Criminalul din Bran a scris un bilet de adio, imediat după ce i-a ucis pe Nicu și Alexandra! Mesajul i-a uimit chiar și pe procurori: „Eu voi ajunge în Iad”

Provocarea constă în faptul că o persoană se înregistrează în timp ce își ține respirația cât mai mult timp, înainte de a leșina, apoi explică tot ce a simțit într-un videoclip separat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI