O copilă de doar 13 ani a fost găsită moartă în județul Neamț. Ea și-a găsit sfârșitul în râul Siret, după ce a mers la scăldat cu prietena ei de 11 ani.

Fetițele s-au aventurat în albia râului, acțiune ce s-a terminat tragic. Un martor la distracția fetelor a fost un localnic, care a reușit să o scoată pe fata cea mică din ape. Tot el a fost şi cel care a dat alarma la 112.

Mai multe echipaje de pompieri, ajutaţi de localnici, au intrat în apă pentru a o căuta pe fetiţa de 13 ani. După ore bune, din păcate, copila a fost scoasă fără viaţă.

Citește și: O fetiță de 11 ani, în stop cardio-respirator după ce a căzut în Siret. Victimei i se aplică manevre de resuscitare

Din păcate, o fetiţă de 13 ani nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicul de pe ambulanţa SMURD declarând decesul. Fetiţa de 10 ani a făcut un atac de panică din cauza unei uşoare pneumonii prin aspiraţie. A fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe Roman pentru supraveghere şi, fiind în stare stabilă şi fără pericol, nu a necesitat internare”, a spus Andreea Trifan, purtător de cuvânt al Spitalului Roman.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cauză poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. 

Citește și: Trupul unui turist a fost găsit pe munte. Autoritățile îl vor coborî în cursul zilei de luni

O femeie a fost luată de ape, în Argeș

Furtunile fac prăpăd în țara noastră. O femeie a fost luată de ape, în satul Albești Ungureni din județul Argeș. Femeia, transportată la spital.

O femeie a fost luată de ape, sâmbătă după-amiază, în satul Albești Ungureni din județul Argeș, ea fiind scoasă de localnici. Femeia era în stop cardio-respirator.

Citește și:  Incendiu cumplit după ce o butelie a explodat. Un bărbat s-a ales cu arsuri la membre şi piept

În urma manevrelor de resuscitare ea a fost salvată și ulterior transportată la spital.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au fost solicitate să intervină, sâmbătă, în cazul unei femei luate de apă, în localitatea Albeşti de Argeş, satul Albeşti Ungureni.

La sosirea acestor, femeia fusese scoasă din apă de localnici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si