Evenimentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când părinții au sunat la 112 pentru că fata întâmpina dureri foarte mari.

Citeste si: VIDEO -Bebelușul mort la botez, concluzie șocantă a medicilor legiști

Ambulanța venită a preluat fata pentru a o duce la Maternitatea din Botoșani. Cadrele medicale și-au dat seama că, deși fata nu ajunsese în luna a noua de sarcină, putea naște oricând.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O tânără de 31 de ani a murit după ce a născut. Otilia nu a apucat să-și țină copilul în brațe

Din cauza drumului lung, fata a născut direct în ambulanță un băiețel de 1.6 kilograme, care a fost dus la Terapie Intensivă, fiind născut prematur. Mama și bebelușul se află în afara oricărui pericol.

O femeie de 31 de ani a murit după ce a născut 

O mamă în vârstă de 31 de ani a murit imediat după naștere, în urma unor complicații Covid-19.


Operația a decurs normal, însă după naștere aceasta a murit și nu a mai apucat să își țină copilul în brațe.

Citeste si: Un bebeluș de nouă zile a murit de COVID-19. Mama fetiței luase virusul în timpul sarcinii

„Cuvintele sunt de prisos și orice am spune sau am vrea să facem acum pentru tine este prea târziu! Durerea pe care ai suferit-o tu nu ți-o mai putem lua, nu te mai putem aduce înapoi…de ce ai plecat atât de repede dintre noi ne întrebăm cu toții?! De fiecare

dată când plecam de la tine gandurile ne erau: “ să ne revedem cu bine” dar, se pare că nu ne-am mai revazut și nu ne vom mai revedea în această viață! Ai zis că ma vei anunța când revii din spital…am așteptat, am sperat și înca aș vrea să sper că ceea ce am auzit e doar un coșmar!”, a spus o prietenă de-a mamei decedate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si