Întregul accident a fost surprins de camerele de supraveghere montate în curtea casei care a fost avariată în urma impactului, în Curtişoara. În imaginile surprinse de acestea se poate observa cum, la scurt timp după bubuitura puternică, adolescenta în vârstă de 15 ani se dă jos de la volan singură, pe picioarele ei, fiind însă vizibil afectată de cele întâmplate.

Citește și: Patru persoane, printre care un copil, au murit într-un accident cumplit pe DN7, în Vâlcea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, în urma impactului violent al mașinii cu fațada casei și locuitorii imobilului au tras o sperietură zdravănă. Aceștia au ieşit imediat din casă şi s-au asigurat că fata în vârstă de 15 ani este teafără.

Unchiul fetei a fost cel care a chemat poliția

Din fericire, minora nu a suferit răni grave, cu toate acestea fiind transportată de urgență la spital pentru a-i fi efectuate evaluări medicale suplimentare. 

Citește și: VIDEO- Două persoane au decedat în urma unui grav accident, la ieșirea din București

La fața locului au ajuns în scurt timp şi oamenii legii care fuseseră solicitați să intervină chiar de unchiul adolescentei, cel de la care minora a furat autoturismul.

Pe numele fetei în vârstă de 15 ani, polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal. 

Citește și: O fetiță de doar 3 ani din Cluj a murit după ce s-a înecat cu mâncare. Copila și-a dat ultima suflare în brațele medicilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si