Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, fetița în vârstă de 9 ani a fost violent accidentată de o bicicletă. După impact, copila se află în stare de inconștiență. 

Citeste si: Un adolescent a pus pe jar autoritățile din Austria. Ce a putut să facă românul de 15 ani

O ambulanță SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului și a fost solicitat și un elicopter SMURD. 

Elicopterul a preluat minora în vârstă de 9 ani, care a fost stabilizată și va fi transportată la spital, notează jurnaliștii de la  Mediafax.

O minoră a fost înjunghiată de o colegă, în București  

Incident șocant în prima zi de școală. O adolescentă de 15 ani din București a fost înjunghiată de o colegă.

Incidentul s-a petrecut luni, 5 septembrie, într-o școală de pe strada Jiului, din cartierul Bucureștii Noi. Fata de 15 ani a fost înjunghiată de colega sa în picior și a fost dusă la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă dispariție copil! O minora de 13 ani a fost răpită de un bărbat din Constanța

Din primele informații, se pare că motivul din spatele gestului șocant ar fi un băiat. Fata de 15 ani a fost transportată la spital și se află în stare bună. Tânăra care a înjunghiat-o pe adolescentă a fost depistată deja de polițiști și se află în custodia acestora.

„La data de 05.09.2022, polițiști din cadrul Poliției Capitalei-Secția 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înțepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeași vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1.

Polițiștii au acordat primul ajutor victimei, iar ulterior aceasta a fost transportată, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească, în stare conștientă, cooperantă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

La scurt timp, a fost identificată și depistată tânăra bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia poliției.

Polițiștii Secției 5 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul DGPMB.

Citeste si: Un copil de 2 ani, pierdut, a fost găsit de un trecător pe DN 15, la Dumbrava Roşie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si