Charlotte Sena, născută în Greenfield, NY, se afla într-o excursie în familie sâmbătă seara și a hotărât să facă o ultimă tură în jurul terenului de picnic pe cont propriu, a dezvăluit guvernatorul Kathy Hochul într-o conferință de presă duminică.

Sena, nepoata unui pompier local, a pornit pe bucla A pe bicicleta ei în jurul orei 18:15, pentru a dovedi că este „unul dintre copiii mari”, dar

nu s-a mai întors niciodată.

O copilă de 9 ani a dispărut fără urmă în timp ce se plimba cu bicicleta. Micuța se afla în camping cu părinții. A plecat timp de 15 minute și nu s-a mai întors niciodată

Citește și: O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”

Guvernatorul american a precizat că familia fetei a fost tulburată de dispariția bruscă.

„Familia a fost aici pentru a-și crea amintiri, acelea care ar dura o viață. În schimb, s-a transformat în coșmarul fiecărui părinte”, a spus Hochul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce Sena nu s-a întors în 15 minute, familia și prietenii din grupul de excursioniști au ieșit pentru a o căuta, iar poliția a fost chemată în jurul orei 6:47 p.m.

Bicicleta fetei a fost găsită, dar micuța este încă dispărută

Bicicleta fetiței de 9 ani a fost descoperită pe Bucla A, iar peste 100 de persoane, inclusiv soldați de stat, forțe speciale, rangersi, poliție de parc și voluntari civili, s-au mobilizat pentru a ajuta la căutare.

După ce au trecut 18 ore de la dispariția lui Sena, locotenentul colonel al poliției de stat din New York, Richard Mazzone, a menționat că echipa lor a efectuat o căutare amănunțită în parc și a presupus că copilul nu mai este acolo.

Începând cu ora 9:45 a.m. duminică, poliția a emis o alertă Amber, având temeri că Sena ar putea fi în pericol, mai ales fiind singură.

O copilă de 9 ani a dispărut fără urmă în timp ce se plimba cu bicicleta. Micuța se afla în camping cu părinții. A plecat timp de 15 minute și nu s-a mai întors niciodată

Charlotte este în continuare căutată de polițiști

Odată cu declanșarea alertei, oficialii au continuat căutarea în zonă, inclusiv prin desfășurarea unei echipe de căutare acvatică pentru a verifica zonele de apă din apropiere.

„Continuăm să dedicăm toate resursele pe care le putem pentru a o găsi pe Charlotte și a o aduce acasă în siguranță”, a transmis Mazzone.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Charlotte Sena este un copil cu ten deschis, cu păr blond, înaltă de 5 picioare și cu o greutate de 40 de kilograme.

Ultima dată a fost observată purta o cămașă portocalie cu personaje din Pokemon, pantaloni albaștri închis, pantofi Crocs negri și o cască gri pentru bicicletă.

Eleva din clasa a patra este caracterizată de oficiali ca fiind o fată inteligentă și aventuroasă, recent aleasă în consiliul elevilor școlii sale.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un copil de doar 2 anișori. A fost sfâșiat de pibull-ul familiei. Băiețelul ieșise din curte ca să-și recupereze mingea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si