Fetița a fost transportată de urgență la spital în stare conștientă. Polițiștii au anunţat reprezentanţii DGASPC Timiş cu privire la cele întâmplate.

O copilă de doi ani a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Timișoara

”La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 14:42, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un copil ar fi căzut  de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Timiş din municipiul Timişoara.

Citește și: Un minor în vârstă de 15 ani a fost înjunghiat la Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, din primele verificări constatând faptul că o fetiţă în vârstă de 2 ani şi 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuieşte pe acoperişul de la intrarea în scara blocului”, a transmis duminică, IPJ Timiş.

Polițiștii au anunţat reprezentanţii DGASPC Timiş

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar apoi copila a fost transportată la spital în stare conștientă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Două autoturisme s-au ciocnit la Cluj-Napoca. Un tânăr a fost transportat la spital

Cei de la IPJ Timiș au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cauzelor producerii incidentului.

Citește și: Un bărbat a decedat în urma unui incendiu la Suceava

Reprezentanții IPJ Timiș au anunțat și Protecția Copilului Timișoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si