Mama fetiței, în vârstă de 31 de ani, a fost cea care a alertat autoritățile din Roznov, județul Neamț, cu privire la faptul că fiica sa a afost atacată de un câine.

O copilă de zece ani a fost atactă și mușcată de un câine în județul Neamț

“În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că, în timp ce o minoră de 10 ani se deplasa pe o stradă din Roznov ar fi fost atacată şi muşcată de un câine în zona gambei drepte, ulterior

minora fiind transportată de părinţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicat.

Citește și: VIDEO- Urșii au băgat spaima într-o comună de lângă Buzău. Localnicii sunt terifiați: „Trebuie să ținem ursul de vorbă până vin autoritățile, pentru că suntem nevoiți să le spunem să plimbe ursul!”

Polițiștii din Neamț au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

O fetiță de 5 ani, din Gorj, a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine, de față. Totul s-a petrecut pe ulița din comuna Scoarța/ Primarul comunei: „Sunt foarte mulți câini”

O fetiță a fost la un pas de tragedie, după ce a fost mușcată de față de câinii de pe strada pe care mergea, în comuna Scoarța. Primarul a vorbit în exclusivitate despre problema câinilor fără stăpân din comună.

Citește și: O copilă, de doi ani, a găsit un șarpe veninos în casă. Ce s-a întâmplat cu tatăl care a sărit să-și apere fetița

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O fetiță de doar 5 ani a ajuns, miercuri, la Spitalul din Târgu Jiu, după ce a fost mușcată de un câine în timp ce se afla pe uliță în comuna Scoarța. Fata a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență cu plagă mușcată la față. 

Citește și: EXCLUSIV: O fetiță de 5 ani, din Gorj, a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine, de față. Totul s-a petrecut pe ulița din comuna Scoarța/ Primarul comunei: „Sunt foarte mulți câini”

„În cursul zilei de astăzi, la unitatea Primiri Urgențe, a fost adusă o fetiță în vârstă de 5 ani care fusese mușcată de un câine. Copila prezenta o plagă superficială la nivelul feței și a primit îngrijirile medicale necesare la unitatea de Primiri Urgențe, după care a fost externată”, a spus Mihaela Ticleanu, purtător de cuvânt al spitalului din Târgu Jiu.

În ce stare se află fetița în aceste momente?

Copila se plimba pe uliță, iar un maidanez a sărit să o muște de față.

Citește și: Un urs a spart o mașină și a băut 69 de doze de bere și suc

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fata a ajuns la UPU, cu o plagă superficială la nivelul feței, care i-a fost toaletată și pansată, apoi copila a fost externată. A fost trimisă la Secția Boli Infecțioase pentru a i se administra vaccinul antirabic. Va reveni peste trei zile pentru un nou vaccin.

Medicii au aflat că incidentul s-a petrecut în timp ce fetiţa se afla pe uliţă, dar nu s-au stabilit încă împrejurările.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si