Fetița este din comuna Ileana, județul Călărași, și a fost dusă de urgență la spital după ce a suferit un traumatism cranian. Părinţii micuţei au publicat pe reţelele sociale imagini cu fetiţa la spital, după ce a fost agresată grav de patroana magazinului.

Citeste si: Așa ceva e prea mult! Un focșănean s-a trezit amendat de Poliția Locală pentru un fapt banal! "Am suferit un atac de panică! N-ai cum să primești amendă pentru acest lucru!"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Lovitura i-a cauzat copilului un traumatism grav şi a ajuns acasă plină de sânge. "Fetiţa a văzut la grădiniţă că o fată mănâncă nu ştiu ce fel de pufuleţi, iar când a venit acasă i-a cerut bani tatălui ei şi a mers la magazin să îşi ia acei pufuleţi. A sunat la sonerie şi uşa fiind deschisă, fetiţa a intrat şi a mers la raftul cu pufuleţi şi după ce a luat acei pufuleţi stătea şi aştepta la tejghea să vină acea femeie(...)

Acea monstruozitate de femeie a luat un borcan şi a lovit-o în cap că nu a putut ea să îşi facă treaba din cauza ei", a scris o femeie din sat pe Facebook.

Citeste si: A murit după o partidă intensă de sex! Ce s-a întâmplat în trupul unei tinere de 32 de ani i-a șocat chiar și pe medici

Victima a fost tratată de urgență la Spitalul Bagdasar- Arseni din Capitală. "Nu este bine. Pe lângă durerile de cap, ameţeli şi lipsa poftei de mâncare, are o cicatrice şi suferă de un atac de panică", a declarat o rudă a copilului.

Părinții micuței au declarat că vor depune plângere împotriva agresoarei care le-a mutilat fiica.

CLIPUL VIDEO AICI! INTERZIS MINORILOR! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si