Octavian T este un tanar din Deva ce a fost trimis in judecata pentru viol, tentativa de viol si violenta in familie. Victima i-a fost o copila care la momentul inceperii faptelor de o gravitate uriasa avea numai sase ani.

Cel care a descoperit calvarul prin care trecea copila este chiar fratele acesteia. El l-a surprins pe iubitul mamei sale cand incerca sa ii violeze sora. Minorul a facut cateva fotografii si le-a aratat politistilor.

"Fotografia a fost realizata de minor in data de 12 mai 2018 si o infatiseaza pe sora lui dezbracata, speriata si ghemuita langa un perete, incercand sa-si acopere bustul cu o bluza in scop de aparare fata de inculpatul care sta asezat pe pat, aplecat spre minora, cu bustul descoperit", spun anchetatorii despre fotografia vazuta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ulterior au aflat de toate faptele abominabile facute de barbat. "In perioada anilor 2012- 2016, a intretinut in mod repetat raporturi sexuale cu minora care acum are 11 ani si 6 luni. Ii aplica agresiuni fizice si amenintari cu moartea.

Asa s-a intamplat si in data de 12 mai 2018, atunci cand prin intrebuintarea de violente fizice si amenintari cu moartea, respectiv prin lovirea cu pumnul in zona soldului, a incercat sa intretina raporturi sexuale cu minora aflata in grija sa. Atunci a fost lovit in zona capului de fratele minorei, acesta cauzandu-i leziuni vindecabile in 1-2 zile de ingrijiri medicale", se arata in dosar.

Procesul urmeaza sa inceapa maine la Judecatoria Deva, tanarul fiind in arest preventiv.

El si-a recunoscut faptele si a cerut magistratilor sa fie cercetat in stare de libertate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si