"In 45 de ani de cand sunt casatorita aici, eu nu am vazut fiare dintr-astea, sa faca gropi, sa manancecloste, gaini, tot.", spune o localnica.

De doua saptamani, de cand o fiara misterioasa le ataca gospodariile,  sarmanii oameni nu mai inchid un ochi. "Uite-asa niste gheare are, a dat asta la o parte", spun oamenii speriati.

Si mai bizara e asemanarea izbitoare dintre animalul din Maxineni cu creatura care a facut prapad, anul trecut, in Neamt! Sa fie oare vorba despre acelasi monstru?

A bagat spaima si-n oameni

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"M-am trezit pe la 2 noaptea si toti cainii faceau: uuuu, ca un lup, asa facea. Caine, sau uratania aia, sau ce-o fi?", explica ei ingroziti.

"Le-a supt aici, la gat. Ce animal sa fie? Nu stiu. Uite, spunea fata asta ca se auzea tropaind asa. Eu nu am auzit nimic. Cum? Ca un om.", se tem localnicii.

"Cainele e aici in zona care a mancat closca de pe oua, gainile. Acelasi animal. Acelasi mod de a ataca: racaie, zgandara pana reuseste sa ajunga la prada.", spune un altul.

Nici autoritatile nu stiu cine a omorat animalele

"Nu ne-am confruntat cu asa ceva pana acum. Este o curiozitate.", a declarat dr Gicu Dragan, directorul DSVSA Braila.

Politistii au prelevat probe de la locul in care s-a produs atacul si le-au trimis la Bucuresti pentru probe ADN. Specialistii din Capitala vor stabili cu exactitate ce animal a omorat 60 de oi si aproape 50 de gaini in Maxineni.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si