Bărbatul bănuit are 72 de ani și s-a prezentat azi-dimineață, în jurul orei 10.15, la Secția 12 Poliție, spunând că este administratorul unui complex de locuințe din Sectorul 5 al Capitalei.

Angajată ucisă cu sânge rece de un bărbat de 72 de ani

La secție, suspectul a mai afirmat că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

Pe fondul unor conflicte mai vechi, bărbatul s-ar fi înfuriat pe angajata societății pe care o administra fiica lui și ar fi înjunghiat-o cu un obiect tăietor-înțepător.

Scandalul ar fi pornit din cauza unor discuții mai vechi pe care bănuitul le-ar fi avut cu victima, legate de presupuse furturi din gestiune.

„De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

Citește și: Elevul de 12 ani care ar fi căzut de la fereastra unui hotel din Austria este adus de familia acasă, la Pucioasa. Profesoara copilului ar putea fi reclamată

Din primele informații s-a stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător”, au

transmis polițiștii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

plolitia criminalistica

Poliția Criminalistică

[Sursa foto: evenimentvalcean.ro]

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și echipajele de salvare, unde au descoperit că faptele se confirmă.

„În vederea verificării acestei informații, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 13 Poliție, bărbatul fiind în custodia acestora.

Totodată, a fost solicitat și un echipaj de prim-ajutor, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au mai transmis autoritățile.

Femeia ucisă ar fi fost însărcinată. Bărbatul de 72 de ani a rămas în custodia polițiștilor

Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. Trupul acesteia va fi transportat la INML, pentru efectuarea necropsiei.

banda crima

Bandă a polițiștilor pentru restricționarea accesului

[Sursa foto: newsmoldova.ro]

„Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar ulterior procedurilor specifice, efectuate de către echipajul medical, a fost declarat decesul persoanei vătămate.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri- DGPMB.

 

Citește și: Crimă șocantă în Olt! Un bărbat a fost decapitat, iar capul acestuia a fost descoperit într-o toaletă

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, au mai transmis autoritățile.

Potrivit surselor stirilekanald.ro, femeia ar fi avut 24 de ani și ar fi fost însărcinată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: