Andreea Hristu este dezamăgită de faptul că martorii la scenă nu au intervenit: "Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos".

Actrița a refuzat să dea bani unui bărbat care cerșea

"Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate.

Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112.

Citește și: Un tânăr de 17 ani a fost amenințat cu cuțitul, în Huși. Totul ar fi pornit de la o fată

Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Vasile a avut parte de o moarte îngrozitoare. A fost bătut și ars de viu în Italia

În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care va rămâne și martor la dosar pentru o parte din episod.

“Bărbații” care au fost acolo de la început s-au evaporat toți.”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Andreea Hristu le-a mulțumit polițiștilor pentru cum au intervenit

Actrița susține că agenții l-au prins imediat pe individ și că au fost umani, respectuoși și  empatici.  

”Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!! Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-au ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală. 

Citește și: VIDEO |Doi minori au fost agresați, în tramvai, de un grup de tineri

La INML costă 38 RON certificatul medico-legal. Ceva îmi spune că e mai mult decât o să plătească vreodată individul pentru faza de azi. Sau poate doar am eu o zi proastă…", a povestit actrița, pe  pagina sa de Facebook.

Ce au transmis autoritățile

La data de 18 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 3 au fost sesizați prin 112, în jurul orei 12.00, cu privire la faptul că, într-un parc din Sectorul 1, are loc o agresiune.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Patru persoane au fost sancționate pentru că l-au agresat pe Ludovic Orban. S-au dat 45 de amenzi pentru manifestanți

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat femeia agresată. Aceasta le-a transmis semnalmentele bărbatului, iar la scurt timp l-au depistat și l-au condus la sediul secției.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.”, se arată în comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si