Vorbim de cântăreața Cristina Vasiu, care a fost implicată într-un accident ușor de mașină. Din fericire ea se află în afara oricărui pericol.

„Am dat peste un om mega-nesimțit! Am intrat în depășire și el a dat cu spatele, m-a avariat pe partea dreaptă. Nu a vrut amiabilă, așa că am ajuns la poliție”, a povestit Cristina Vasiu pentru spynews.

Cine este Cristina Vasiu

La începutul anului 2015, Vasiu a participat în cadrul Selecției Naționale Eurovision, cu piesa „Nowhere”.

În vara anului 2015, Vasiu a colaborat cu DiezZ pentru single-ul și videoclipul „Scurtmetraj”, o poveste cinematografică, ambele inspirate din lipsa iubirii și din dorința unui nou început, în care cei doi artiști joacă rolurile principale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Durere fără margini în familia lui Dorian, bebelușul din Satu Mare care a murit. Mesajul dureros al tatălui: "|Trei zile m-ai făcut cel mai fericit"

La sfarsitul anului 2016, Cristina Vasiu lanseaza piesa cu tot cu clip "Hot de inimi" alaturi de Whats Up, o poveste emotionanta de iubire cu un clip pe masura.

In ianuarie 2017 Cristina Vasiu isi anunta intoarcerea in Selectia Nationala Eurovision cu o compozitie suedeza. Piesa "Set The Skies On Fire" este o compozitie creata de producatorul suedez Jonas Thander.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si